Hľadáš zmenu?
Nájdi ju s nami!
Nájdeme prácu alebo zamestnancov
Vedúci oddelenia stravovacích služieb
Spoločnosť: | Úrad vlády Slovenskej republiky |
Miesto výkonu práce: | Bratislava-Staré Mesto |
Základná zložka mzdy (v hrubom): | 713 € za mesiac |
Dátum nástupu: | ihneď |
Dátum pridania ponuky: | 03.10.2022 |
Dátum poslednej aktualizácie: | 03.10.2022 |
Dátum platnosti ponuky: | 03.12.2022 |
Pracovný a mimopracovný pomer: | pracovný pomer na neurčitý čas |
Pracovná oblasť: | Štátna správa |
Údaje o pracovnom mieste
Náplň (druh) práce
Hlavná činnosť:
Koordinovanie a organizovanie stravovacej jednotky s plnou hmotnou zodpovednosťou, starostlivosť o zamestnancov v stravovacej jednotke a starostlivosť o technickú úroveň zariadení.
V rámci hlavnej činnosti vykonáva:
- riadi a zodpovedá za činnosť oddelenia stravovacích služieb,
zabezpečuje stravovanie pri mimoriadnych rokovaniach vlády a iných akciách úradu vlády s príslušnými odbormi úradu vlády,
- zabezpečuje plynulý priebeh prevádzky, závodné stravovanie pre zamestnancov úradu vlády, ostatných stravníkov iných organizácií, občerstvenie na podujatia a akcie úradu vlády,
- vybavuje vzniknuté reklamácie s dodávateľmi,
- zabezpečuje prevádzku potrebným inventárom,
- kontroluje dodržiavanie bezpečnostných a hygienických predpisov,
- kontroluje dodržiavanie úrovne obsluhy a technologických postupov pri výrobe jedál
-zabezpečuje dodávku vybraných druhov tovaru, rozširuje rozsah služieb,
- riadi a kontroluje práce súvisiace s evidenciou a dokumentáciou závodnej jedálne,
- sleduje hospodárenie v závodnom stravovaní, vyhotovuje evidenčné záznamy a výkazy,
- preberá písomné požiadavky na vládne akcie, dojednáva jedálny lístok a iné občerstvenie, tieto požiadavky písomne predkladá obsluhujúcemu personálu a šéfkuchárovi, kontroluje prípravu a priebeh akcie,
-podieľa sa na tvorbe procesov VO v súvislosti so stravovaním,
- mesačne vyhotovuje podklady pre mzdy zamestnancov oddelenia stravovacích služieb, plánovanie zmien
- preberá telefonicky resp. osobne objednávky na akcie, kontroluje ich správnosť vyhotovenia,
- sleduje dochádzku a pracovnú disciplínu oddelenia,
- vedie sklad potravín, skladového hospodárstva, jeho zásobovanie, kalkuláciu, normovanie a fakturáciu
- tvorba kalkulácie, normovania a internej fakturácie,
- pri rozsiahlejších akciách zabezpečuje potrebný počet obsluhujúceho personálu a kuchárov,
- mesačne kontroluje výsledky hospodárenia,
- dodržiava predpisy o BOZP a PO,
- spolupracuje s oddelením služieb pre hotel Bôrik a s oddelením služieb pre účelové zariadenia,
- podľa pokynov nadriadeného vykonáva ďalšie práce.
Požadované vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie
Dĺžka praxe
aspoň 1 rok