Hľadáš zmenu?
Nájdi ju s nami!

Nájdeme prácu alebo zamestnancov

Vedúci oddelenia stravovacích služieb

Spoločnosť: Úrad vlády Slovenskej republiky
Miesto výkonu práce: Bratislava-Staré Mesto
Základná zložka mzdy (v hrubom): 713 € za mesiac
Dátum nástupu: ihneď
Dátum pridania ponuky: 03.10.2022
Dátum poslednej aktualizácie: 03.10.2022
Dátum platnosti ponuky: 03.12.2022
Pracovný a mimopracovný pomer: pracovný pomer na neurčitý čas
Pracovná oblasť: Štátna správa
ISTP

Údaje o pracovnom mieste

Náplň (druh) práce

Hlavná činnosť:
Koordinovanie a organizovanie stravovacej jednotky s plnou hmotnou zodpovednosťou, starostlivosť o zamestnancov v stravovacej jednotke a starostlivosť o technickú úroveň zariadení.

V rámci hlavnej činnosti vykonáva:
- riadi a zodpovedá za činnosť oddelenia stravovacích služieb,
zabezpečuje stravovanie pri mimoriadnych rokovaniach vlády a iných akciách úradu vlády s príslušnými odbormi úradu vlády,
- zabezpečuje plynulý priebeh prevádzky, závodné stravovanie pre zamestnancov úradu vlády, ostatných stravníkov iných organizácií, občerstvenie na podujatia a akcie úradu vlády,
- vybavuje vzniknuté reklamácie s dodávateľmi,
- zabezpečuje prevádzku potrebným inventárom,
- kontroluje dodržiavanie bezpečnostných a hygienických predpisov,
- kontroluje dodržiavanie úrovne obsluhy a technologických postupov pri výrobe jedál
-zabezpečuje dodávku vybraných druhov tovaru, rozširuje rozsah služieb,
- riadi a kontroluje práce súvisiace s evidenciou a dokumentáciou závodnej jedálne,
- sleduje hospodárenie v závodnom stravovaní, vyhotovuje evidenčné záznamy a výkazy,
- preberá písomné požiadavky na vládne akcie, dojednáva jedálny lístok a iné občerstvenie, tieto požiadavky písomne predkladá obsluhujúcemu personálu a šéfkuchárovi, kontroluje prípravu a priebeh akcie,
-podieľa sa na tvorbe procesov VO v súvislosti so stravovaním,
- mesačne vyhotovuje podklady pre mzdy zamestnancov oddelenia stravovacích služieb, plánovanie zmien
- preberá telefonicky resp. osobne objednávky na akcie, kontroluje ich správnosť vyhotovenia,
- sleduje dochádzku a pracovnú disciplínu oddelenia,
- vedie sklad potravín, skladového hospodárstva, jeho zásobovanie, kalkuláciu, normovanie a fakturáciu
- tvorba kalkulácie, normovania a internej fakturácie,
- pri rozsiahlejších akciách zabezpečuje potrebný počet obsluhujúceho personálu a kuchárov,
- mesačne kontroluje výsledky hospodárenia,
- dodržiava predpisy o BOZP a PO,
- spolupracuje s oddelením služieb pre hotel Bôrik a s oddelením služieb pre účelové zariadenia,
- podľa pokynov nadriadeného vykonáva ďalšie práce.

Požadované vzdelanie

Úplné stredné odborné vzdelanie

Dĺžka praxe

aspoň 1 rok

Hľadáte prácu?

Filtrovať ponuky podľa

1/2242

>
HĽADÁTE ZAMESTNANIE?

Aktuálne ponuky