Novo otvorený Boutique Hotel ERB hľadá do svojho tímu pomocnú silu v kuchyni, ktorá je „pravou rukou“ pomocného a smenového kuchára.
• ukladá suroviny do skladov, zabezpečuje starostlivé uloženie a opatrenie surovín v skladoch
• pripravuje suroviny na ďalšie spracovanie, po riadnom zaškolení robí prípravy pokrmov a pripravuje jedlá studenej a teplej kuchyne podľa pokynov
• predumýva čierny a biely riad, nakladá ho do umývačiek; zabezpečuje priebežnú čistotu v kuchyni
• obsluhuje jednoduché kuchynské stroje a zabezpečuje udržiavanie čistoty
• dodržuje prísne hygienické štandardy
• po dodaní tovaru vybaľuje tovar z pôvodného obalu a tie likviduje
• chystá kuchyňu na denný chod (založí sáčky do košov, spustí a pripraví myčky, čistiace prostriedky ...)
• je povinná upovedomiť svojho priameho nadriadeného (pomocný kuchár...) na suroviny po záruke alebo tesne pred dátumom spotreby, či na zhnité a pokazené suroviny, pokrmy
• označuje rozpracované pokrmy názvom a dátumom výroby
• preberá zodpovednosť za sledovanie spotreby surovín a za zamedzenie uprednostnenia surovín, ktoré vošli do skladu neskôr
• upratuje kuchyňu po dennej prevádzke