Nájdeme prácu alebo zamestnancov
- Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných pokrmov, dodržiavanie noriem a pracovných postupov pri príprave jedál. - Pripravovanie pokrmov a špecialít. - Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov. - Kontrolovanie skladových zásob, objednávanie chýbajúcich surovín na prípravu pokrmov. - Preberanie surovín od dodávateľa, vykonávanie kvalitatívnej a kvantitatívnej kontroly dodaného tovaru, zodpovedanie za jeho správne uskladnenie. - Zodpovednosť za dodržiavanie hygienických štandardov kuchyne. - Vedenie, koordinovanie a vykonávanie odborného dohľadu nad pracovníkmi kuchyne. - Spolupráca s tímom. - Výpomoc na prevádzke počas akcií. - Zostavovanie, vylepšovanie a pravidelné obmieňanie jedálneho lístka a vykonávanie kalkulácií na výrobu pokrmov.
Úplné stredné odborné vzdelanie
aspoň 3 roky
Pracovný a mimopracovný pomer: strojárstvo
Pracovná oblasť: TPP
Dátum nástupu: -----
Dátum nástupu: ihneď
Pracovný a mimopracovný pomer: cestovný ruch
Dátum nástupu: 16.1.2024
Pracovný a mimopracovný pomer: stavebníctvo
Dátum nástupu: 04/2024
Pracovný a mimopracovný pomer: -
Pracovná oblasť: -
Pracovný a mimopracovný pomer: ekonomiická, účtovné, mzdy
Pracovná oblasť: TPP, živnosť
Dátum nástupu: -
Pracovný a mimopracovný pomer: Gastro
Pracovný a mimopracovný pomer:
Pracovná oblasť:
Dátum nástupu:
1/2212