Hľadáme šikovného kolegu alebo kolegyňu, ktorý/ktorá sa stane plhohodnotným členom nášho kolektívu RESTAURANT Facility System Hub.
Tvojou náplňou práce bude:
primárne:
- príprava pokrmov na základe receptúr a štandardov
- dodržiavanie technologických postupov prípravy jedál
- zodpovednosť za kvalitu ponúkaných pokrmov
- podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
- dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
- sledovanie skladových zásob a ich priebežné objednávanie u dodávateľov
- bežná agenda (HACCP, ...)
- organizovanie práce v kuchyni (pomocné sily)
- čistota na pracovisku a v skladových priestoroch
- rozdeľovanie úloh v rámci zvereného úseku,
- príjem a evidencia tovaru,
- kontrola stavu zásob, inventarizácia tovaru, materiálu a inventáru,
- hmotná zodpovednosť za zverené hodnoty, inventár a ceniny,
- spolupodieľanie sa na akciách,
sekundárne:
- reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka,
- kolektívne (zmenové) udržiavanie základného poriadku na zabezpečenie reprezentatívneho stavu všetkých priestorov prevádzky,
- aktívne podieľanie sa na tvorbe jedálneho lístka