• Príprava a výroba bežných druhov teplých jedál a jedál studenej kuchyne na zverenom pracovnom úseku
• Organizovanie výroby a zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov
• Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
• Zodpovednosť za dodržiavanie materiálových spotrebných noriem a receptúr platných pre spoločné stravovanie a všeobecne platných predpisov pri výrobe jedál a nápojov,
• Súčinnosť pri zostavovaní jedálnych lístkov pre stravníkov
• Spolupráca s vedúcou stravovacieho úseku pri normovaní jedál
• Organizovanie práce pomocnej sily na pracovisku
• Koordinácia a samostatná obsluha viacúčelových technologických zariadení,
• Zodpovednosť za dodržiavanie predpisov prevádzkovej a osobnej hygieny a predpisov pri výrobe jedál v zmysle správnej výrobnej praxe (HACCP,
• Dodržiavanie sanitačného programu na zverenom úseku a všeobecne záväzných predpisov v oblasti osobnej, prevádzkovej hygieny, BOZP a PO,
Odmeňovanie v zmysle zák. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme
Funkčný plat od 709 eur – 851 eur , v závislosti od dĺžky vykonávanej praxe.