Nájdeme prácu alebo zamestnancov
- Príprava a výdaj jedál podľa stanovených receptúr, - dodržiavanie hygienicky čistého pracoviska a zásad HACCP, - zodpovednosť za kvalitu vydávaných jedál, - priama spolupráca s vedením kuchyne, - pravidelné vykonávanie inventúr.
Nižšie stredné odborné vzdelanie
Pracovný a mimopracovný pomer: strojárstvo
Pracovná oblasť: TPP
Dátum nástupu: -----
Dátum nástupu: ihneď
Pracovný a mimopracovný pomer: cestovný ruch
Dátum nástupu: 16.1.2024
Pracovný a mimopracovný pomer: stavebníctvo
Dátum nástupu: 04/2024
Pracovný a mimopracovný pomer: -
Pracovná oblasť: -
Pracovný a mimopracovný pomer: ekonomiická, účtovné, mzdy
Pracovná oblasť: TPP, živnosť
Dátum nástupu: -
Pracovný a mimopracovný pomer: Gastro
Pracovný a mimopracovný pomer:
Pracovná oblasť:
Dátum nástupu:
1/2214