Gastronómia,Ubytovanie, cestovný ruch a hazard,Personalistika, administratíva a služby zákazníkom
Údaje o pracovnom mieste
Náplň (druh) práce
Pracovník v stravovacích službách, ktorý je zodpovedný za podávanie jedla a nápojov zákazníkom v reštauráciách, kaviarňach a iných podobných zariadeniach. Medzi hlavné povinnosti čašníka patrí prijímanie objednávok zákazníkov, komunikácia s personálom kuchyne, aby sa zabezpečilo, že objednávky sú pripravené podľa špecifikácií, podávanie jedla a nápojov zákazníkom, spracovanie platieb a vykonávanie zmien a poskytovanie vynikajúcich služieb zákazníkom na zabezpečenie spokojnosti zákazníkov
Požadované vzdelanie
Neukončené základné vzdelanie
Základné vzdelanie
Nižšie stredné odborné vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie
Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa
Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa
Vysokoškolské vzdelanie tretieho stupňa
Dĺžka praxe
aspoň 3 mesiace
Cudzie jazyky
nemecký - pokročilá: B1 a B2
anglický - pokročilá: B1 a B2
Podmienka: Ovládanie aspoň jedného z vybraných jazykov